friaassociationerfranminvarld

Län:    Jämtlands län
Kommun:    Östersund
Ort:    Frösön
Intressen:    Är författare så skriva, musik, film

I dag vill jag vila mina tankar kring min toppheadbild. Den kan betyda vad som helst för dej som läser mina rader och.är utmärkt att meditera till.vill du.prova att meditera men inte riktigt vet hur man gör så hjälper jag dej gärna

. För.mej är de en kvinna som fått sin högsta önskan besvarad å sträcker sej.mot universum, mot Gud och ropar ut sin tacksamhet.                        Nu sa jag de laddade ordet GUD. Det går utmärkt att säja , jag tror på ödet eller nån högre makt måste den ju finnas. Listan kan göras lång på vad vi kallar de som vi förstår står över oss och hjälper och leder oss.om jag till sist i en samling som uttryckte sin tro på något övernaturligt väsen säjer jag tror på GUD börjar en del snurra besvärat på sej och ser lite undrande på mej. Kanske tänker någon är inte begreppet Gud en kvarleva från 1800 talet ? Vem tror i dessa dagar på en vithårig gammal gubbe med vit käpp som sitter och bestämmer vilka som ska brinna i helvetet en hel evighet.DE har jag aldrig sagt att jag gör heller!! Om du som läser dessa rader hade den minsta aning om hur lång tid det tog mej, hur många tvivel på om jag var rätt väg när jag för att överhuvudtaget överleva var tvungen att ändra den tro på Gud jag matats med.om jag inte orkade detta orkade jag inte leva. Inte med bilden av en gud som gav klartecken till att barn blev slagna, sparkade, fick huvudet nerkört i toalettstolen ,mm mm för att enligt vad jag fått lära mej skulle jag tacka gud för att jag fick lida för hans namn då skulle jag få en stjärna till i himlen . Jag ville inte ha nån stjärna i himlen jag ville skrika så alla på d skolan hörde : jag vill ju bara vara ett vanligt barn. Snälla, låt mej få vara med !! Tyvärr var jag så kuvad. Nertryckt och rädd men jag ska avslöja för dej att JAG HATAR GUD så som mina föräldrar fraFRAMSTÄL honom och jag HATAR BILDEN AV.GUD FRAMSTÅLLD SOM EN HAMMSL GUBBE MED EN KÄPP I HANDEN. Det är ljusår ifrån min bild av Gud.

Börjar bli trött. Återkommer i morron. Till dess. Ha de gott och var  rädda om

Varann. Kram

Presentation

Tillsammans kan vi förändra världen.

Fråga mig

0 besvarade frågor